Palvelut

Asuntoasiaintoimisto

Haluaisitko löytää uuden asunnon tai saada nykyisen asuntosi myytyä?

Koditar on laillistettu yksityinen kiinteistönvälittäjä. Olen Suomen Kiinteistövälittäjäliiton sekä Pirkanmaan Ykkösvälittäjät ry:n jäsen.

Kodittaresta saat osaavan, ammattitaitoisen myyjän sekä kiinteistönvälitysalan välitys-, asiantuntija- ja edunvalvontapalvelut. Markkinnoinnissa mukana ovat Kotiavain, Aamulehden Asuntomedia-liite, Etuovi.com ja Oikotie.fi. Kohteesi eroittuu edukseen isojen yritysten kohdemassasta, ja tiedät kuka esittelee kotiasi!

Olen ollut myyntityön ammattilainen vuodesta 1975. Palvelen täydellä sydämellä ja aidosti välittäen. Asiointi kanssani on ehdottoman luottamuksellista ja teen kanssasi yhteistyötä oikealla palveluasenteella, pitkäjänteisesti ja ripeästi. Ylläpidän osaamistani ja tietotaitoani säännöllisesti vuosittaisissa koulutuksissa.
 

Toimintaa lain kirjaimen ja hengen mukaan

Välityskohteitani ovat omakotitalot, osakehuoneistot, loma-asunnot, uudiskohteet, tontit ja vuokra-asunnot. Laadin myös kauppakirjat, hallinnanjakosopimukset, muut asiakirjat ja arviokirjat. Palveluihini kuuluvat myös vuokranvälitys sekä myyntiin tulevien kohteiden ilmaiset hinta-arviot.
 

Alueena Pirkanmaa ja lähikunnat

Tavoitteenani on tarjota asiakkailleni heidän tarpeisiinsa sopiva koti tai kohde. Avainasiakkaitani ovat perheet ja ihmiset elämän eri vaiheissa.

Käytettävissämme ovat sovittuna ajankohtana Kodittaren toimistot, joissa on rauhallinen, luottamukselliseen keskusteluun sopiva ympäristö.

Tapaamiset sopimuksesta toimistollamme Kyröskoskella
osoitteessa valtakatu 36.

Myyntipalvelu 2,9 - 3,3 % (sis. alv 24 %) toteutuneesta kauppahinnasta, asunto-osakkeissa velattomasta hinnasta.
Asunto-osakkeet väh. 2950 € (sis. alv), kiinteistöt väh. 3450 € (sis. alv).
Ei muita kuluja. Palkkio sisältää ilmoitukset, asiapaperit, työn, matkakulut sekä kauppakirjojen ja muiden asiapapereiden laadinnan. Jos myyntitoimeksianto keskeytyy myyjästä johtuvista syistä, on asiakirja- ja kulukorvaus kiinteä 680 € (sis. alv 24 %). Ellei kauppaa synny toimeksiantosopimuksen aikana, ei tule myöskään kuluja.
Maksulliset kiinteistö- ja  osakehuoneisto-arviot Maksulliset kiinteistöarviot sopimuksen mukaan sähköpostitse tai kirjallisena (pankeille, maistraattiin, perukirjaan ym.) alkaen 150-550 € (sis.alv alv 24 %) sekä asiakirjakulut. Arviokäynti ei herätä huomiota. Yrityksemme autoissa ei ole logotunnuksia.  
Vuokravälitys Yhden kuukauden vuokra (sis.alv 24 %). Kuitenkin vähintään 350 eur (sis.alv 24 %). Hintaan lisätään asiakirjakulut, esim. isännöitsijätodistus.